Het Ierse merk O’Sullivan staat voor exclusief geselecteerd rund- en lamsvlees. Ierland is hét land bij uitstek als het gaat om kwalitatief vlees. Duizenden kleinschalige boeren fokken de dieren daar generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier.

De kwaliteit van het vlees is van uitzonderlijke klasse. Het stevige rode vlees heeft een mooie lichte marmering en een hele fi jne structuur, dit komt door de natuurlijke omstandigheden waarin de dieren leven. Zij staan het grootste deel van het jaar op uitgestrekte landerijen; het verse gras, Atlantische regens, de ruimte en voldoende lichaamsbeweging geven het O’Sullivan-vlees een typische zachtzilte smaak.

O’Sullivan is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC. Het merk staat voor speciaal geselecteerd en gecertifi ceerd rund- en lamsvlees van het vroegrijpe type Irish Angus.

Het vlees wordt aangeleverd door onze verspartner Slagerijen Kaldenberg. Zij zijn al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor de horeca, grootverbruik en de institutionele markt.

 

O'Sullivan is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC

  Bekijk meer exclusieve merken