Sanissimo is Sligro-ISPC’s succesvolle ijsmerk met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en marge. Het assortiment bevat maar liefst 20 verschillende handijsjes; naast de klassieke Maxim, Cono en Titan is ook het Smurfenijs exclusief verkrijgbaar binnen het assortiment van Sanissimo!

Sanissimo Premium Ice Cream

Ontdek nu Sanissimo Premium Ice Cream. Een complete lijn schepijs van topkwaliteit, exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC. Premium ijs van hoge kwaliteit, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in een optimale samenstelling.

De volledige lijn omvat maar liefst 14 soorten roomijs en 10 soorten sorbetijs. Lekker vers fruit, echte Callebaut chocolade en knapperige noten zijn steeds in ruime mate aanwezig en geven het ijs net dat beetje extra.

Met Sanissimo Premium kies je voor een excellente kwaliteit schepijs. Die kwaliteit wordt in grote mate bepaald door een aantal belangrijke kenmerken:

  • Pure ingrediënten

Er worden uitsluitend pure ingrediënten gebruikt. Denk aan verse slagroom voor het roomijs, zachte karamel en echte Belgische chocolade van Callebaut.

  • Meer fruit

Ons Premium sorbetijs bevat minimaal 25% fruit, 15% citrusfruit of 7% noten en géén melkbestanddelen, toegevoegde aroma’s en kleurstoffen. Door de bereiding met vruchtenpuree en versgeperste vruchtensappen heeft het ijs een fi jne, natuurlijke smaak.

  • Minder lucht

Sanissimo Premium Ice Cream bevat een mindere hoeveelheid lucht dan de meeste ijssoorten. Daardoor heeft het meer body en smelt het bovendien minder snel. Aan standaard ijssoorten wordt 100% lucht toegevoegd waardoor 1 liter ijs nog slechts 500 gram weegt. Het toevoegen van lucht aan schepijs is echter een noodzakelijke productiestap en voorkomt dat het ijs te hard en te massief wordt en daardoor niet meer schepbaar is.

Sanissimo is exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC

  Bekijk meer exclusieve merken