Sligro-ISPC levert aan foodservicebedrijven in België een compleet assortiment vers, food en non-foodproducten. Als onderdeel van Sligro Food Group Belgium heeft Sligro-ISPC vandaag vestigingen in Antwerpen, Gent en Luik.

Jij staat als foodprofessional dagelijks voor heel wat uitdagingen op het vlak van aankopen, kwaliteit en meer. Sligro-ISPC biedt jou een one-stop-shop waar je alles vindt wat je nodig hebt voor het succes van je zaak of keuken. Je kan bij ons terecht voor het breedste productaanbod, inspiratie en advies op maat.

Elke Sligro-ISPC vestiging beschikt over 13 afdelingen, elk met een specifiek productgamma. In de zelfbedieningsvestigingen zorgen we voor beleving en inspiratie met voortreffelijke producten. Met een klantvriendelijk ordersysteem en geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens zorgen we dat de unieke producten snel en correct worden geleverd.

 

WORD NU KLANT BIJ SLIGRO-ISPC

 


Vestigingen

Bij Sligro-ISPC vind je verse inspiratie, advies op maat én het breedste aanbod: kraakverse vis, groenten & fruit, slagerij, wild & gevogelte, patisserie, droge voeding, dranken en non-food.

Ontdek onze vestigingen


Verspartners

De kwaliteit van onze versproducten is de basis voor jouw succes. Sligro-ISPC werkt daarom nauw samen met verschillende verspartners.

Maak kennis met onze verspartners


Onze groep

Sligro-ISPC is een onderdeel van Sligro Food Group Belgium.

Lees meer


Werken bij Sligro-ISPC

Iedere professional in food écht verder brengen!

Ontdek onze vacatures