Sligro-ISPC wil uitgroeien tot dé partner van de Belgische foodprofessional. Die ambitie kunnen we natuurlijk niet waarmaken zonder gepassioneerde mensen. Deel jij onze gedrevenheid? Dan is er een match in de maak!

Groei mee met Sligro-ISPC

Sligro-ISPC is vastberaden om te groeien in België. En als medewerker groei jij mee. Wij geven je alvast alle ruimte om initiatieven te nemen en steeds naar de beste oplossingen te zoeken. Aan jou om het verantwoordelijk en slim aan te pakken. Bovendien inspireren we je elke dag. Met opleidingen, learning on the job en interne kennisdeling. Zodat jij je talenten volop ontplooit en uitgroeit tot de beste versie van jezelf.

Natuurlijk ligt passie aan de basis van alles wat je doet. Passie voor food, maar ook voor de klant. Door de klanten te ont-zorgen en altijd te doen wat je belooft, gedraag je je steeds als een echte ambassadeur van ons bedrijf. Wist je trouwens dat Sligro-ISPC een onderdeel is van Sligro Food Group Belgium? Binnen de verschillende bedrijven van onze groep kan je heel wat kansen ontdekken én grijpen.

Ons peper & zout

Bij Sligro-ISPC hebben we een geheel eigen bedrijfscultuur. Die noemen we ons peper & zout. Ze bepaalt hoe we samenwerken én de hoe we het verschil maken voor de klant.

We brengen onze samenwerkingen op smaak met deze elementen:

  • Samen sterk
  • Trots vanuit passie
  • Zorgvuldig met centen
  • Bewust direct
  • Gezond eigenwijs

Solliciteren bij Sligro-ISPC

Zin in een job bij Sligro-ISPC? Ontdek hier onze vacatures en solliciteer meteen! Hou deze pagina goed in de gaten, want we zijn geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.

Vind je niet meteen wat je zoekt, maar ben je wel gemotiveerd om ons team te vervoegen? Dan kan je ook spontaan solliciteren. Bezorg ons jouw cv en een sterke motivatiebrief.