4 vegan afbakbagels met nigellazaad
1 el olie
2 bosuien, in ringetjes
2 teentjes knoflook, fijngesneden
300 g Rootzz jackfruit in BBQ saus
4 el vegan mayonaise
8 blaadjes rode en groene krulsla
1 kleine rode ui, in ringen
1 gele wortel, in julienne
¼ komkommer, in plakjes
snackgroenten, naar eigen inzicht
Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking (of maak je eigen bagels). Verhit de olie en bak hierin de bosui en knoflook 1 minuut. Voeg het jackfruit toe en warm alles door.
Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met mayonaise. Leg sla op de onderste helften en verdeel het jackfruitmengsel erover. Garneer met de ui, wortel en komkommer. Leg er nog wat sla op en bedek met de bovenkant. Geef de bagel to go met wat cherrytomaatjes of andere snackgroenten erbij.