Cassave-kroepoek met roedjak
Lekker hartig, lekker oosters en vooral lekker makkelijk. Kant-en-klare cassavechips kregen een beleg van komkommer, ui, rode peper, fruit en pinda’s. Ketjap en Shiso Purple zorgen voor de finishing Aziatische touch.
1 zak cassave-kroepoek
½ komkommer, in fijne brunoise
1 kleine rode ui, fijngesnipperd
½ rode peper, fijngesneden
½ mango, geschild en pit verwijderd, in fijne brunoise
¼ ananas, geschild en in fijne brunoise
3 el pinda’s, grof gehakt
1 limoen, uitgeperst
3 el ketjap semarang
1 bakje Shiso Purple, de blaadjes losgeknipt
Meng de komkommer met de ui, peper, mango, ananas en pinda. Meng het limoensap erdoor. Schep een beetje van dit mengsel op 1 stukje cassavekroepoek.
Besprenkel met druppeltjes ketjap en leg er wat Shiso op.