1 blik jonge jackfruitstukjes
6 takjes dille, fijngesneden
2 takjes selderij, de blaadjes fijngesneden
300 g bloem
200 ml witbier
1 ei
3 takjes dragon, blaadjes fijngesneden
3 takjes peterselie, blaadjes fijngesneden
1 el kappertjes, grof gehakt
200 g ravigottesaus
2 liter frituurolie
Laat het jackfruit uitlekken en dep droog met keukenrol. Doe de helft van de dille samen met de selderij in een beslagkom en voeg de bloem toe. Schenk er rustig het bier bij en roer het ei erdoor met een snuf zout tot je een beslag hebt met de consistentie van (dunne) yoghurt (voeg als het te dik is nog een scheutje bier toe).
Meng de rest van de dille met de dragon, peterselie en kappertjes door de ravigotte.
Haal de stukjes jackfruit door het beslag en frituur in porties in 5 minuten lichtbruin en krokant in de olie op 170ºC. Laat uitlekken op keukenrol en serveer met het ravigottemengsel.