Bereidingstijd 45 minuten + ontdooi-tijd
200 g basmatirijst
2 el Swaffou shioponzu
1 groene peper, fijngesneden
½ komkommer, in repen
¼ paarse spitskool, in reepjes
4 eieren, losgeklopt
1 el O’Food miso gochujang
1 el zonnebloemolie
frituurolie
20 kipnuggets
3 el Chung Jung One Hot pepper gochujangpasta
3 el Chung Jung One Hot pepper ssamjangpasta
2 el rietsuikersiroop
4 grote wraps
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de shioponzu, groene peper, komkommer en paarse kool. Laat minstens 30 minuten afgedekt marineren.
Meng het ei met de de miso gochujang. Verhit de olie en bak hierin het ei. Roer af en toe zodat je een grof roerei krijgt. Houd apart.
Frituur de nuggets in circa 5 minuten goudbruin in olie van 170ºC. Meng intussen de gochujang, ssamjang en siroop door elkaar. Laat de nuggets uitlekken op keukenpapier en meng ze daarna met de saus zodat ze als het ware worden ‘gecoat’ met de saus.
Verdeel de rijst, groenten met ‘jus’, ei en nuggets over het midden van de wraps. Vouw de onderkant naar binnen, dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. Snijd doormidden en serveer.