8 vellen brickdeeg
4 avocado's
160 g gerookte makreelfilet
2 el kappertjes (uitgelekt)
O'Life Culinaise limoen-koriander
1 eetbare anjer
1 bakje affilla cress
8 Didess Mai Phai chips
Olijfolie
Versgemalen peper
Gerookt zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Smeer het brickdeeg in met olijfolie en leg 2x2 vellen brickdeeg op elkaar. Leg er een bord op en snijd rondom strak rond uit. Bak mooi krokant in de voorverwarmde oven.
Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en haal er voorzichtig het vruchtvlees uit. Snijd dit in zeer dunne plakjes en leg als een carpaccio op het gebakken deeg.
Kruid met gerookt zout, versgemalen peper en enkele druppels olijfolie. Spuit er dopjes van de Culinaise op.
Frituur de kappertjes kort in hete olie, zodat ze open gaan staan. Laat uitlekken op keukenpapier.
Garneer de carpaccio verder met de gefrituurde kappertjes, vlokjes gerookte makreelfilet, bloemblaadjes van de anjer, gerookt zout, de cress en de Mai Phai chips.