Bereidingstijd 15 MINUTEN
4 papadums
200 g rode tonijn
100 g chuka wakame
2 el srirachamayonaise
1 tl sesamzaad wasabi
½ bakje daikon cress
versgemalen peper
zout
Verwarm de friteuse voor op 175°C.
Steek de papadums met een ronde steker uit, zodat je cirkels met een diameter van ongeveer 6-8 cm krijgt.
Frituur de papadums volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken op keukenpapier.
Snijd de tonijn in banen en kruid rondom rijkelijk met versgemalen peper en zout.
Bak de tonijn in een gloeiendhete pan zeer kort aan alle kanten, zodat het net geroosterd is.
Neem uit de pan en snijd in dunne tranches.
Verdeel de plakjes tonijn en de chuka wakame over de papadums.
Garneer met streepjes van de mayonaise, het sesamzaad en de cress.
Tip:
Wil je liever niet frituren, bak de papadums dan in de magnetron. 40-60 seconden op vol vermogen.