100 g rode rijst
400 ml havermelk
1 kaneelstokje
1 tl Nomu vanillepasta
2 el blauwe bessen
2 el frambozen
2 el kleine aardbeien, zonder kroontje
100 g watermeloen, in blokjes
1 el amarena kersen (pot)
1 el witteamandelen, grof gehakt en geroosterd in een droge pan
Spoel de rijst af onder de koude kraan en laat uitlekken. Breng 300 ml melk met het kaneelstokje en de vanillepasta aan de kook, roer door en laat op lage stand met het deksel op de kookpot zacht gaar koken (kijk op de verpakking voor de bereidingstijd). Laat afkoelen en verwijder het kaneelstokje . Maak het naar wens iets losser met de overige havermelk.
Verdeel de rijst over 4 glazen of kommen en laat afkoelen in de koelkast.
Verdeel de bessen, frambozen, aardbeien en watermeloen over de rijst. Verdeel de kersen, en naar smaak kersensiroop uit het potje over het fruit. Serveer bestrooi met de amandelen.