4 kwarteleitjes
100 ml wittewijnazijn
240 g staartstuk (zonder vet)
2 tl kruidenpasta Tartaar
2 el mayonaise
1 tl truffeltapenade
4 krokante bakjes
Kook de kwarteleitjes 90 seconden en koel ze af in ijswater. Leg ze in een klein kommetje, voeg de azijn toe en vul aan met water zodat ze onder staan. Laat 30 minuten staan. Door het zuur wordt het schilletje helemaal zacht en kun je het zachte eitje makkelijk pellen. 2. Snijd intussen het staartstuk in kleine brunoise en hak met een scherp mes tot tartaar. Meng er de kruidenpasta door. Laat afgedekt op keukentemperatuur een kwartier staan. Proef en voeg naar smaak meer van het kruidenmengsel of wat peper en zout toe. 3. Meng de mayonaise met de truffeltapenade. Schep de tartaar in de bakjes, schep er een lepeltje truffelmayonaise op. Snijd de kwarteleitjes door en leg de 4 mooiste helften op de tartaar. Serveer direct.