Bereidingstijd 25 MINUTEN
¼ spitskool
8 gedroogde abrikoosjes
2 el geroosterde pompoenpitten
goede olijfolie
sap van 1 limoen
½ gekonfijte citroen
1 pakje minicourgette
1 pakje groene aspergetips
ras el hanout
100 g witpuntradijsjes
125 g uitgelekte kikkererwten
400 g couscoussalade
4 el hummus koriander-limoen
4 el zoete-aardappeldip
4 el geroosterde amandelen
⅙ bosje koriander
4 el granaatappelpitjes
versgemalen peper
fleur de sel
Snijd de spitskool ragfijn en voeg er fijngesneden, gedroogde abrikoos en pompoenpitten aan toe. Breng op smaak met olijfolie, limoensap en fijngesneden gekonfijte citroen.
Snijd de minicourgette in de lengte doormidden en rooster deze samen met de groene asperges in een druppeltje olie met wat ras el hanout tot ze beetgaar zijn.
Was de radijsjes, snijd doormidden en maak aan met een beetje limoensap en olijfolie.
Rooster de kikkererwten in een druppeltje olijfolie goudbruin, voeg er wat ras el hanout aan toe en laat nog 2 minuten roosteren.
Dresseer de couscoussalade in het midden van een grote plank en dresseer er de spitskool, courgettes, asperges en radijsjes langs.
Lepel er mooie dotjes van de hummus en zoete-aardappeldip tussen en werk de salade af met geroosterde kikkererwten, geroosterde amandelen, topjes koriander, granaatappelpitjes, fijngesneden schil van gekonfijte citroen en enkele druppels olijfolie.