Bereidingstijd 30 minuten
1 rode ui, in plakken
1 zoete ui, in plakken
4 el dragonazijn
300 g bulgur
2 puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd
2 kropjes little gem, in de lengte gehalveerd
4 kleine biefstukjes van Natuurvlees, ongeveer 75 g
6 el olijfolie
600 g gemengde tomaten, in plakjes
Meng uien met de dragonazijn en voeg peper en zout toe naar smaak. Kook de bulgur gaar in water met een snuifje zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de paprika’s, little gem en biefstuk met 4 eetlepels olie. Bestrooi alles met peper en zout. Verhit een grillpan en gril hierin de paprika 5 minuten rondom. Neem uit de pan en hak fijn. Gril de sla 2 minuten en houd apart. Gril de biefstukken 4 minuten rondom en laat rusten.
Meng de gehakte paprika met de bulgur en de helft van de uien. Leg de tomaten met de rest van de uien ernaast en besprenkel met de rest van de olie. Leg de biefstuk erop.