½ Chinese kool, fijngesneden
4 el chilisaus op basis van kimchi
1 kilo tramezzinibrood
8 el geroosterde sesamdressing
300 g gebraden kiprollade
1 komkommer, in de lengte in flinterdunne plakjes geschaafd
3 el kewpie mayonaise
2 el zwart sesamzaad
2 el geroosterd sesamzaad
2 el fijngesneden bieslook
Maak verse kimchi door de kool met de kimchi-chilisaus te mengen. Zet apart
Bestrijk 2 plakken brood met de helft van de sesamdressing en beleg met de kiprollade. Bedek met 2 plakken brood, bestrijk deze met de rest van de sesamdressing en beleg met de komkommer. Bedek met nog 2 plakken brood en beleg deze met de verse kimchi. Leg het overige brood erop en snijd in 3 vierkante stukken.
Bestrijk een zijkant met de mayonaise en druk deze zijde in het zwarte sesamzaad, het lichte sesamzaad en bieslook. Serveer de sandwiches zo of in stukken gesneden.