2 eieren
50 ml slagroom + 1 el extra
50 ml melk
20 g boter
½ pain-qnip briochebrood, in 8 dikke plakken
4 el dulce de leche
1 mango, in blokjes
8 physalis, gehalveerd
4 plakjes carambola
1 passievrucht, gehalveerd
4 tl room
scheutje vanille-siroop
snuf kaneel
Meng de eieren met de 50 ml slagroom en de melk. Voeg een snufje zout toe. Verhit de boter in een ruime pan. Leg de sneetjes brioche in het eimengsel en keer ze om zodat ze overal wat van het eimengsel kan opnemen (laat niet te lang liggen, want dan wordt het te zacht).
Bak de broodjes in de boter in 6 minuten goudbruin. Keer halverwege.
Meng de dulce de leche met 1 eetlepel slagroom om het iets vloeibaarder te maken. Leg de broodjes op borden, leg het fruit erbij, schep er wat dulce de leche en room naast. Besprenkel met de vanillesiroop en bestuif met een snuf kaneel. Serveer direct.