Horecaondernemers, wakker worden! Staat duurzaamheid al op jouw agenda? Deze editie van 100° Magazine biedt je voldoende inspiratie om met dit thema aan de slag te gaan. Maar ook: zomerse ontbijtgerechten, de beste bagels, vis-zonder-vis en verrassende recepten met ei.

 

Culinaire trends

Speel in op de buiten-de-deur-ontbijttrend, maak en beleg de beste bagels, ga voor vernieuwende eigerechten en ontdek alle mogelijkheden van de kikkererwt. 

Bekijk culinaire trends

What's cooking

De laatste foodtrends, culinaire ontwikkelingen en een selectie bijzondere Sligro-ISPC producten.
 

Lees meer

Dierlijk duurzaam

Wie denkt dat je alleen een duurzaam menu kunt serveren als je dierlijke eiwitten vermijdt, heeft het mis. Ook mét vis en vlees kun je het verschil maken.  Hoe?

Lees meer

 

Recepten


BBQ bagel to go
Bekijk recept

Bagel met avocado en Mexicaanse salsa
Bekijk recept

Italian bagelboard
Bekijk recept

Basic bagels
Bekijk recept

Bagel met ijs
Bekijk recept

Dit smaakt naar oesters
Bekijk recept

Dit zijn geen coquilles met XO saus
Bekijk recept

Dit is geen kibbeling
Bekijk recept

Fruit & veggiebowl met tomasu en pinda's
Bekijk recept

Roderijst porridge met rood fruit
Bekijk recept

Hartige aardbei-tomatensmoothie
Bekijk recept

Overnight oats met citrusfruit
Bekijk recept

Tropische fruitsmoothie met kurkuma en yoghurt
Bekijk recept

English breakfast quadruple club sandwich
Bekijk recept

Spaanse kikkererwtenstoof met mosselen
Bekijk recept

Thaise kikkererwtencurry met kurkuma
Bekijk recept

Vegan chocolademousse met karamelcrumble
Bekijk recept

Vegan pisco sour
Bekijk recept

Vegan 'mozzarella'
Bekijk recept

Nasi kuning met eierrendang
Bekijk recept

Omgekeerde lemonpie
Bekijk recept

Eierblini's met forelkuit, haringparels en nori-créme-fraîche
Bekijk recept

Ramen met groenten, ei en een vleugje secreto Iberico
Bekijk recept

Wilde frittata met paddenstoelen en groene asperges
Bekijk recept