Vier de zomer samen met onze zomerhelden: verfrissende zomerdranken, feestelijke cocktailbites, verkoelende ijstraktaties en de lekkerste barbecuegerechten. Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of een beginnende liefhebber. Sligro-ISPC helpt je op weg met inspiratie en de mooiste helden uit ons omvangrijke zomerassortiment. Extra tips of hulp nodig? Vraag onze specialisten en culinair adviseurs in onze vestigingen voor een advies op maat.


BARBECUES & TECHNIEKEN

Hier vind je volop uitleg over de barbecues en bijbehorende tool. Het lijkt zo makkelijk, maar er is zoveel keuze, dus wat past precies bij jou? We vertellen je over de barbecues zelf, de beste tools en brandstof die je kunt gebruiken. Ook lichten we de technieken van het grillen en roken nog extra toe!

Lees meer


BARBECUE ASSORTIMENT

Samen genieten van de meest heerlijke smaken, terwijl de rokerige geuren je tegemoetkomen. Verras je gasten met de lekkerste gerechten van de barbecue. Snel en intens bereid, of juist langzaam gegaard. Vlees, vis én groenten met een klassieke bereiding of juist met een twist. Of je nu voor een basic barbecue gaat of juist voor een bereiding met grote delen. Sligro-ISPC heeft alles in huis om jouw barbecue deze zomer tot een succes te maken.

Lees meer


ZOMERDRANKEN

Vier de zomer samen met onze zomerhelden; de lekkerste zomerse dranken. Schenk zomerse bieren of verfrissende wijnen. Óf bereid je eigen zomerse dranken zonder alcohol en vol kleur en smaak. Vergeet daarbij vooral niet overheerlijke cocktailbites om de smaakbeleving compleet te maken. Bekijk onze online pagina vol recepturen en producten.

Lees meer


COCKTAILBITES

Geniet tijdens de aperitief van de lekkerste borrelhapjes. Varieer met vis, vlees en vegetarisch. Ga voor een kant-en-klare amuseplank of wil je liever uitpakken met huisgemaakte hapjes? Met de helden uit ons ruime amuse-assortiment verwen je je gasten met volop variatie!

Lees meer


IJSTRAKTATIES

Sluit elke barbecue in stijl af met een heerlijk dessert. Of serveer een zoete verleiding als ultiem verwenmoment tussendoor. De mogelijkheden zijn eindeloos: bereid je eigen desserts of maak het jezelf gemakkelijk met de producten uit ons assortiment

Lees meer