Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten … Verrassend qua smaak, maar vooral ook qua presentatie. Alle culinaire inspiratie om het voorjaar te vieren.

Extra tips of hulp nodig? Vraag onze culinair adviseurs en specialisten in onze vestigingen om advies op maat.

 

Puur lente

De mooiste producten uit het seizoen hebben weinig nodig. Ze zijn in pure vorm al zo ontzettend smaakvol. En nog véél meer in combinatie met andere pure smaakmakers.


Gegrilde Langoustines met
Citroenboter en Geroosterde Mini-Sla

Bekijk recept


Bouillabaisse met Langoustines en Sardientjes

Bekijk recept


Lamsschouder van de Barbecue

Bekijk recept


Rouleau van Parelhoen en Pata Negra

Bekijk recept

   

Vlees-à-vis

Dat vlees en vis een prachtige match kunnen zin, weten we van gerechten als surf-and-turf en vitello tonnato. Maar de combinatie van vleeswaren en producten uit de zee levert veel meer onweerstaanbare gerechten op.

Surf & Turf Runderrookvlees en Kreeft

Sint-Jakobsmosselen en Coppa Di Parma

 

Sweets for my sweet

De ultieme verwennerij: huisgemaakte zoetwaren in alle soorten en maten en met heel veel kleur!

Break It!

Oranjedessert

 

 

 

De meest fluffy pancakes ter wereld

Japanse Fluffy Pancakes

 

 

 

 

Breakfast with bread

Dit begin van de dag belooft veel goeds. Serveer bijvoorbeeld een sweet breakfast van brioche brood met fruit. En vergeet je bewuste gasten niet: wafels bereid je net zo makkelijk met vegan room.

Sweet Breakfast Casserole

Vegan Wafels met Gebakken Peer

 

 

 

​Breakfast salads

Voor een gezonde start van de dag. Niet te zwaar, maar zeker ook niet te licht. Deze salades zijn favoriet tijdens het ontbijt en de brunch, maar komen net zo goed tot hun recht als bijgerecht tijdens het diner.

Breakfast Caesar Salad

Breakfast Beet Salad

 

Château minuty - Zon, zee, Saint-Tropez

De wijnen van Château Minuty zijn een schoolvoorbeeld van de stijlvolle prestigieuze rosé’s uit de Provence. De familie Maton kocht het wijnhuis 80 jaar geleden en voerde grote veranderingen door. Oude druivenstokken werden gerooid en vervangen door lokale druivenrassen zoals grenache, rolle en tibourin. De kelders werden gemoderniseerd en de focus kwam op export te liggen. De wijnen behoren tot de top van de Provence. De Zuid-Franse zon, de verkoelende zeewind en de kalkrijke bodem geven uitbundig fruit, frisse zuren en een kenmerkende kruidigheid.

 

 

 

 

Frisse wijnen

Bij frisse voorjaarsgerechten passen frisse voorjaarswijnen. Ontdek ons ruime assortiment in onze vestigingen. Onze wijnspecialisten helpen je graag!

 

 

 

 

 

Voorjaarsrecepten

Serveer deze lente gerechten én dranken die je gasten nog nooit hebben geproefd. Laat je inspireren door deze verrassende recepten. Verrassend qua smaak, maar vooral ook qua presentatie. Alle culinaire inspiratie om het voorjaar te vieren.

Noodle salade met zalm

Crispy kwartelei met wortelpaneer

Krielaardappels met witte asperges, garnaal en kwartelei

Gevulde hasselback potatoes met bacon

Gevulde zoete aardappel met pulled kipsaté