Boter met rode wijn, basilicum en gedroogde tomaat
Luchtige boter met rode wijn, basilicum en gedroogde tomaatLees meerHartige oliebolletjes met garnalen
Oliebollen op basis van soezenbeslag met een vulling van garnalen en Aziatische smaken.Lees meerBoter met ansjovis en citroentijm
Luchtige boter met gezouten ansjovisfilets en citroentijmLees meerCompote van cranberry's met sabayon van koffie
Compote van cranberry's met sabayon van koffieLees meerGevulde suprême van maiskip met pompoen
Suprême van maiskip met een vulling van ricotta en pompoen, geserveerd met gevulde pastaLees meerClafoutis met mandarijn
Clafoutis met mandarijn, geserveerd met vanille-ijs en diverse bereidingen van mandarijnLees meerGarnalencocktail 2.0
Cocktail van Hollandse garnalen met kreeftenbisque, kropsla en koraaltuile.Lees meerCarpaccio van geroosterde knolselderij en champignons
Geroosterde knolselderij met rauwe champignons, hazelnoot en vegan roomkaasLees meerRomige soep van gerookte pastinaak met truffel
Romige soep van gerookte pastinaak met truffelLees meer