• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Alles voor in de keuken & op tafel

Non-food bij Sligro-ISPC

Succes in de horeca hangt ook af van het juiste materiaal. Ook daarvoor ben je bij Sligro-ISPC aan het goede adres. Wij leveren talloze non-foodproducten voor in de keuken en op tafel. Van trendy tot traditionele professional: voor jou selecteren we alleen het allerbeste.

Huishoud- en papierwaren

Alleen op een brandschone werkplek kan optimaal gepresteerd worden. Reken op dus Sligro-ISPC voor (vaat)wasmiddelen, reinigingsmiddelen en papierwaren. We bieden niet alleen wegwerpservies, maar ook duurzame varianten.

Apparatuur

Sligro-ISPC voorziet de chef van het perfecte gereedschap – van warmwaterbad tot krachtige foodprocessor. Het gemak van een volautomatisch koffiezetapparaat of de finesse van een professionele sorbetière: wij selecteren altijd echte top-apparatuur.

Porselein, glas en decoratie

Na alle inspanningen in de keuken, is de presentatie de kers op de taart. Bij ons vind je de inspiratie om je gasten te verwennen. Alles voor een mooi gedekte tafel en de fijnste glazen voor elk drankje. Maar ook kaarshouders, dekentjes en andere decoratie. 

Textiel

De kleren maken de horecazaak! Wij verzorgen de hele outfit van je personeel, van top tot teen. Naast keuken- en zaalkledij vind je hier ook handdoeken, tafellopers, placemats en menukaarten. Die kunnen we allemaal personaliseren.

Disposables

Sligro-ISPC heeft een zeer uitgebreid en steeds groter wordend assortiment aan duurzame alternatieven. Deze zijn van goede kwaliteit en gemaakt van diverse verantwoorde materialen zoals karton, papier, suikerriet, palmblad, hout en bamboe. Ze dragen bij aan een beter milieu en zijn dus een perfect alternatief voor wegwerpplastic.

Bespaar nu met onze exclusieve merken

Het assortiment van Sligro-ISPC bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken én exclusieve merken. 

Deze exclusieve merken zijn een combinatie van eigen merken en exclusieve importen. 

  • Speciaal ontwikkeld voor en door foodprofessionals

  • Van de allerhoogste kwaliteit 

  • Voordeliger dan de A-merken