Dit event wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Op 22 en 23 maart zal de Eskimofabriek in Gent daveren op zijn (culinaire) grondvesten.

Kom proeven van de creaties van bekende chefs als Marcelo Ballardin (Oak), Ken Verschueren (Tinèlle), Edwin Van Goethem (’t Korennaer), Michaël en Franky Vanderhaeghe (Hostellerie St. Nicolas) en vele anderen. Peter De Clercq komt als een echte grillmaster zijn beste rokerige gerechten voorstellen met een livedemonstratie. Laat je smakenpalet betoveren door de heerlijkste kazen van kaasmeester Van Tricht, het sappigste vlees van De Laet & Van Haver of de meest tongstrelende cocktails door Fever-Tree en Red Bull.

Op zondagavond blazen DJ Axel Daeseleire en DJ Junior Grassi het dak eraf tussen 20.00u en 02.00u tijdens een knallend feest. Bovendien kan je op beide dagen een tattoo laten zetten door top tatoeëerders van Rebels&Rustlers.

Wees erbij en geef je samen met ons over aan een onvergetelijk festival vol verrassingen en ambiance! Food, Drinks and Rock ’n Roll!

 

Meer info op event.ambiance.be of contacteer je Account Manager!