Op woensdag 4 januari 2023 staat er een onvergetelijke avond op het programma voor klanten die vanaf 25 augustus 2022 meedoen met de Sligro-ISPC musical spaaractie.

Laat je verwennen met een all-in arrangement en dé feelgood musical van het jaar in het Studio 100 pop-up theater: Vergeet Barbara!

In de hoofdrollen schitteren Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans en dit allemaal in een heerlijk seventies-jasje. De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura! Laat je meeslepen door dit unieke spektakel en geniet van een avond om nooit meer te vergeten.

Sparen voor all-inclusive tickets

Van 25 augustus t.e.m. 3 oktober 2022 kan je sparen voor het exclusieve Sligro-ISPC musical spektakel.

Ontvang 2 all-in arrangementen in ruil voor een volle spaarkaart met 35 zegels. Met het all-in arrangement geniet je, voorafgaand aan de musical, van een culinaire walking dinner met aangepaste dranken. Na afloop staat er ook een open bar voor je klaar.

Dit is hoe het werkt: bij aankoop van producten uit de speciale spaarfolder én bij elke aankoopschijf van €50 (excl. btw en emballage) in de Sligro-ISPC vestigingen Antwerpen en Gent, ontvang je bij directe betaling aan de kassa één of meerdere spaarzegels. Deze zegels kleef je op de spaarkaart. Wanneer je 35 spaarzegels bij elkaar hebt gespaard, kun je de volle spaarkaart inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Er worden dan 2 all-inclusive arrangementen gereserveerd op jouw klantnummer. Geruime tijd voor de musical ontvang je je tickets van ons.

 

Veelgestelde vragen Word klant Bekijk de spaarfolder

Mede mogelijk gemaakt door: