Wat is Foie royale?

Foie Royale is niet van foie gras te onderscheiden. Maar het baanbrekende verschil is dat het compleet diervriendelijk wordt geproduceerd.

Hoe?

De gezonde rode lever wordt afgebroken tot op molecuul niveau, waarna het terug wordt opgebouwd, gekookt en verpakt, wat resulteert in een prachtig product dat hetzelfde is in textuur, structuur, kleur en smeltende gedrag als foie gras. Elke keer weer zijdezacht en perfect van smaak, zoals u er daar voorheen bekend mee was. Foie Royale heeft een gepatenteerd productieproces. Smaakvol en uniek!

Praktische tips:

De bewaartemperatuur van Foie Royale is van essentieel belang om de kwaliteit te waarborgen. De meest ideale bewaartemperatuur voor Foie Royale ligt tussen 0-4 °C. De houdbaarheid van Foie Royale ligt bij deze bewaartemperatuur op 1 jaar.

Foie Royale kan op verschillende manieren bereid en geserveerd worden. Foie Royale kan gebakken worden, touchon bereidt worden, gekookt, gefrituurd, geschaafd of bereid worden met behulp van een blender. Tevens is Foie Royale ideaal om een terrine mee te bereiden.

Foie Royale is het beste te consumeren binnen 15 minuten na verlaten van de koeling. Warm en koud een ware delicatesse.

 


Foie Royale Eend
125 gram
Art.nr. Antwerpen: 124958 - Gent / Luik: 4350146

Foie Royale Gans
125 gram
Art.nr. Antwerpen: 124959 - Gent / Luik: 4390770

 

Bron: foie-royale.com