Dit jaar vieren we een kerst als nooit tevoren. Pak uit met bijzondere gerechten, dranken en bereidingswijzen en leg je gasten volledig in de watten. De feestdagen vieren we weer samen. Dat werd hoog tijd! Met een luxe high tea, beer of wine krijgt samen brunchen of borrelen een nieuwe dimensie. Leer alles over de lekkerste smaakcombinaties en prikkel de smaakpapillen met kleine verwennerijen. Proost!

 

High Tea

Overgevlogen vanuit Engeland, maar ook hier al jaren een begrip: de high tea. Een tuttige aangelegenheid hoeft het zeker niet te zijn: met een eigenwijze presentatie en verrassende smaakcombinaties til je de high tea naar een hoger niveau. Zowel fans van hartige gerechten als zoetekauwen halen hun hart op tijdens een heerlijke high tea.

 

High Beer

Van dubbel naar tripel en van blond naar bruin: voor de bierliefhebber is een high beer een ultieme invulling van het borrelmoment. Geniet samen van een selectie heerlijke speciaalbieren en serveer perfecte pairings door de bieren te combineren met bijpassende bites.

 

High Wine

Wil je het borrelmoment nét wat specialer maken? Ga voor een high wine! Tijdens een high wine kun je uitgebreid de tijd nemen om te proeven van de heerlijkste wijnen die perfect samengaan met verschillende kant-en-klare of huisgemaakte hapjes.

Inspirerende recepten

Maak van het "HIGH" moment de een ultieme verwennerij. Een feest voor het oog, én voor alle andere zintuigen. Deze bereidingen smaken naar meer.


High Tea Sandwiches

Bekijk recept


Gebakken Feeststol

Bekijk recept


Rösti met mierikswortelroom

Bekijk recept


Eclair met vulling van groene thee

Bekijk recept


Eclair met koffie en hazelnoot

Bekijk recept


Minicroque met Wynendale kaas

Bekijk recept


Kaassoesjes met blauwaderkaas

Bekijk recept


Vegan Brownie met Chocolade

Bekijk recept


Crab Eggs Benedict

Bekijk recept


carpaccio van avocado en garnalen

Bekijk recept


Gegratineerde oester met Isid'or

Bekijk recept


Rose Ice Tea

Bekijk recept

High Tea Cocktails

De thee maakt je high tea! Met zes tot acht verschillende theesmaken kunnen je gasten voldoende variëren. Maar je hoeft het natuurlijk niet alleen bij klassieke thee te houden. Wat denk je van frisse theecocktails, homemade iced tea of tea infused fruitwater? Ook koffie mag bij een high tea. Denk bijvoorbeeld aan een winterse koffiecocktail waarbij je espresso mixt met het sap van mandarijnen.

Rose Iced Tea

Bekijk recept

Koffiecocktail met mandarijn

Bekijk recept

Meer genieten met Kerst

 

Geniet samen nóg meer van kerst, samen met Sligro-ISPC. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en een adembenemende tafelaankleding. Sligro-ISPC staat deze kerst voor je klaar.

Lees meer