• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Japanse teriyakisaus

Sommige klassiekers hebben geen toevoegingen nodig. Zoals deze Japanse teriyakisaus met zoet, zuur en een toets van gember voor zowel vlees als vis.

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
10
Type Keuken
Japans

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten.
  2. Breng alles aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.

TipVoeg eventueel limoen toe om de teriyakisaus iets frisser te maken.

Ingrediënten

  • 500 ml Knorr Professional Demi-Glace
  • 100 ml Conimex Ketjap Manis
  • 15 g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook
  • 25 g Knorr Professional Specerijenpuree Gember
  • 20 g Knorr Primerba Aziatische Pesto
  • 15 g Conimex Sambel Oelek

Publicatie datum: 07 december 2023