• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Rolletje van zalmforel, guanciale, savooikool, aardappel, picklessaus

Een picklessaus met intense vissmaak op basis van Knorr Professional Visfumet om je visgerechten een eigen signatuur te geven.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

Bereiding : eenvoudige saus

  1. Verhit de pickles samen met de witte wijn.
  2. Blus met de Knorr Professional Visfumet en breng aan de kook.
  3. Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
  4. Mix de saus en passeer deze eventueel door een fijne puntzeef.
  5. Voeg de Knorr Primerba Dille toe.

Bereiding : uitgebreide saus

  1. Verhit de pickles samen met de witte wijn.
  2. Blus met het water toe en breng aan de kook.
  3. Voeg de Knorr Professional Visfumet poeder toe en laat even zachtjes koken.
  4. Mix de saus en passeer deze eventueel door een fijne puntzeef.
  5. Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
  6. Voeg de Knorr Primerba Dille toe.

Ingrediënten

Ingrediënten : eenvoudige saus

  • 100 ml goede italiaanse wijn
  • 500 ml Knorr Professional Visfumet Vloeibaar
  • 15 g Knorr Primerba Dille
  • 20 g Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux
  • 150 g pickles

Ingrediënten: uitgebreide saus

  • 10 ml vetstof
  • 30 g fijngesneden sjalotten
  • 150 g pickles
  • 100 ml goede italiaanse wijn
  • 500 ml water
  • 25 g Knorr Professional Visfumet Poeder
  • 30 g Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux Korrels
  • 15 g Knorr Primerba Dille

Publicatie datum: 07 december 2023