Bereidingstechnieken
Met deze bereidingstechnieken pak je niet alleen uit, maar ben je ook bewust van de manier waaróp je het bereid. Van bbq-technieken tot fermenteren en het maken van een desemstarter: met Sligro bereid je jouw brunch of diner op een bewuste, creatieve manier. Leef je uit in de keuken en geniet!
Alles met ei
Met ei maak je verschillende culinaire bereidingen: van puur het basisproduct met een glocal twist tot een volledig ei-menu. Sligro inspireert met verschillende bereidingswijzes en mogelijkheden met ei én biedt een ruim ei-assortiment.
Vegi & vegan
Vegi en vegan is niet meer weg te denken uit onze wereld. Maar hoe bedien je nu die vegetarische of veganistische gast? En wat zijn alternatieven waarmee je nog steeds kwaliteit serveert? Sligro neemt je mee in de wereld van plantaardig eten.
Gourmet
Met gourmetten kun je echt alle kanten op. Van vlees tot vis en vegi. Bij Sligro vind je alle recepten en producten voor een gourmet van topkwaliteit. Wil je meer? Met een beetje creativiteit kun je met gourmet écht uitpakken. Zie gourmetten als een bereidingsmethode. Jij bent de chef.
Disposables
Alles over de SUP-wetgeving, disposables en duurzame alternatieven. Bij Sligro bieden we jou diverse verantwoorde en kwalitatieve materialen.
Fruits de mer
Inspiratie opdoen voor fruits de mer? Sligro helpt je graag jouw gasten te verbluffen met deze beleving.
Mosselen
Mosselen zijn al jaren een geliefd product in België. Het mosselseizoen loopt grofweg van juli tot half april. Wanneer dit seizoen begint, genieten we in België met volle teugen van dit product. Sligro biedt een ruim assortiment van goede kwaliteit en met hoog vleesgehalte. Wij helpen je graag op weg om zoveel mogelijk uit dit mooie seizoen te halen!
Eerlijk & heerlijk
Sligro helpt je wegwijs te worden in de wereld van duurzame food en non-food producten. Lees meer over het thema eerlijk & heerlijk.
Maatjes
Maatjes zijn een echt seizoensproduct. Zodra de vis weer aan wal is, eten we de haring op alle denkbare manieren. Zo uit de hand, met of zonder uitjes of in een gastronomisch gerecht. Het is niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Haring zit namelijk boordevol omega 3-vetzuren: goed voor het hart, bloedvaten en nog veel meer.
Tafeldecoratie & -styling
Met onze handige stylingtips en een compleet assortiment decoratie, servies en glaswerk, maak je het diner extra feestelijk.