4 borrelglaasjes wodka
4 flesjes tomatensap
4 tl barbecuerub
2 stengels bleekselderij
Sap van ½ limoen
4 plakjes crispy bacon Tabasco
2 el barbecuesaus
IJsblokjes
Verwarm de oven voor op 180°C en bak de crispy bacon krokant in de oven.
Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd ze in de lengte doormidden.
Meng in een maatbeker de wodka met het limoensap, het tomatensap, de helft van de barbecuesaus en 1 tl barbecuerub. Breng op smaak met de tabasco.
Schenk de rest van de barbecuesaus op een plat bordje en strooi de rest van de barbecuerub op een ander bordje.
Druk de rand van een tumbler in de barbecuesaus en vervolgens in de rub. Maak zo bij alle 4 de glazen een kruidenrandje.
Schep enkele ijsblokjes in ieder glas en verdeel er de bloody mary over.
Garneer met de crispy bacon en de bleekselderij.