Bereidingstijd 15 MINUTEN
4 dikke sneden wit desembrood
goede olijfolie
fleur de sel
versgemalen peper
400 g gemengde tomaten
1 gesnipperde sjalot
witte balsamico-condiment
2 takjes basilicum
1 bol burrata
enkele topjes borage cress
enkele topjes affilla cress
Verwarm de oven voor op 170°C.
Leg de sneden brood op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Bak het brood in ongeveer 6 minuten tot krokante toast dat vanbinnen nog enigszins zacht is.
Snijd een deel van de tomaten in fijne blokjes en de rest in plakjes en partjes. Leg naast elkaar in een slede met de gesnipperde sjalot en besprenkel rijkelijk met olijfolie en het condiment.
Snijd de basilicum fijn en voeg toe aan de tomaten.
Kruid met fleur de sel en versgemalen peper. Laat minimaal 45 minuten marineren.
Laat de tomaten iets uitlekken en dresseer harmonieus op de toast.
Snijd de bol burrata in vieren en leg met de gesneden kant naar boven op de toast.
Besprenkel het geheel met het condiment, olijfolie, fleur de sel en peper.
Garneer met de topjes cress.