-
Chocolademousse met framboos
Chocolademousse met hazelnootcrunch, vanille-ijs en frambozen coulisLees meer -
Spareribs met BBQ-saus
De lekkerste spareribs maak je van goed vlees en een lekkere marinade. Je hebt er misschien al heel wat geproefd in je leven, maar deze ga je niet snel vergetLees meer -
Midden-Oosterse carrot cake
Carrot cake met granaatappel, pistachenootjes, eetbare bloemen en pistache roomijsLees meer -
Aziatische carrot cake
Carrot cake met miso yuzu, zwarte sesam, bospeenlinten en sinaasappel-sesam kletskopLees meer -
Nacho's met pulled pork
Nachos zijn het perfecte barfood. We doen er nog een schepje bovenop. Nachos met pulled pork. Heerlijk in combinatie met een koud biertje.Lees meer -
Pita met makreelflakes
Een pita gevuld met smaakvolle makreelflakes, knapperige ijsbergsla en rijke paprika-olijventapenade.Lees meer -
Pita met lemon pepper kip
Pita gevuld met sappige Lemon Pepper kipreepjes, frisse ijsbergsla en pittige chipotle mayonaise.Lees meer -
Middle East salad met kikkererwten, geitenyoghurthangop en gegrilde groenten
Middle East salad met kikkererwten, hummus, gegrilde groenten, hangop van geitenyoghurt en olijvenLees meer -
‘Ceviche’ van koolrabi, radijs en kokos-koriander-peperdressing
‘Ceviche’ van koolrabi gemarineerd in citroenzeste met radijs en een dressing van kokos, koriander en peperLees meer -
Meloen Caprese
Om in Italiaanse sferen te blijven bij de Passion-fizz toverden we een klassieke caprese om tot een variant met cantaloupe.Lees meer -
Gemengde zeevruchten-cocktail
Deze klassieker is gemaakt met onder meer grote garnalen, kleine garnalen en mosselen. De dressing is fris en op basis van tomaatjes en bieslook. Erbij een stLees meer -
Gepofte aardappel met kibbeling
Dit gerecht is een knipoog naar fish & chips, waarbij de chips werden vervangen door een gepofte aardappel. Ravigotesaus maakt het af. Je kunt dit gerecht ookLees meer -
Roze-chocoladetruffels
Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met cold brew koffie.Lees meer -
Mini-cannelées met een crème van beurre salé
Niet te versmaden, deze mini-cannelées. De crème van beurre salé geeft er een verfijnde touch aan.Lees meer -
Salade met gepekelde zalm in dragon-citroenolie
Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.Lees meer -
Energybites met noten
Eenhapsvarianten van de bekende energybars! Maak je eigen mix met hazelnoten, pistachenoten, walnoten of amandelen en meng deze met dadels en gedroogd fruit.Lees meer -
Vietnamese salade met Argentijnse garnalen en shisodressing
Vietnamese saladerolletjes, gebrande diepzeegarnalen, sesam, shisodressing, gepofte rijstnoedels en pindakruimLees meer -
Salade van groenten met zachte geitenkaas
Salade van groenten met doperwtencrème en zachte, Brabantse geitenkaasLees meer -
Romige Koreaanse mosselen
De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..Lees meer -
Mini-financiers
Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, mLees meer -
Groene salade met ‘gravad lax’
Groene salade met ‘gravad lax’, avocado en knapperige groentenLees meer -
Geroosterde zeebaars met dukkah en antiboise
Zeebaars heeft weinig meer nodig dan een goede bereiding op de grill. Erbij een kruidige dukkah met onder meer pistache en pompoen en een antiboise met tomaatLees meer