75 ml rijstazijn
50 gram suiker
¼ rode kool
1 rode ui
10 augurken
½ romeinse sla
10 quinoa burgers
10 hamburgerbroodje
10 vegan kaas
200 gram Ketchup
200 gram vegan mayonaise
Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het geheel afkoelen.
Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.
Snijd de rode ui en marineer deze in de rest van het zoet zuur gedurende 12 uur.
Snijd de augurken in plakjes en de sla in julienne.
Bak de quinoa burgers krokant in de oven
Bak de broodjes af in de oven
Verdeel de sla over de broodje en plaats de quinoa burger er bovenop.
Beleg de quinoa burger met de plakjes augurk en de vegan kaas.
Zet het geheel even onder de salamander zodat de vegan kaas kan smelten.
Maak de quinoa burger af met het zoet zuur en de ketchup en plaats het broodkapje erop.
Serveer de hamburger met verse frietjes en vegan Mayo.