Bereidingstijd 30 minuten + evt. 24 uur wachten
4 bosuitjes, in dunne ringetjes
¼ Chinese kool, in dunne reepjes
¼ komkommer, in halve schijfjes
1 ui, in ringen
2 el Momoya kimchi base spicy chili sauce
300 g mayonaise
5 kleurstoffen, naar keuze
800 g frieten
frituurolie
Meng de bosui met de kool, komkommer en ui. Voeg de kimchi chili sauce toe en meng goed (gebruik handschoenen). Laat de kimchi bij voorkeur minimaal 24 uur intrekken.
Verdeel de mayonaise over 5 bakjes en geef ze allemaal een andere kleur. Verhit de olie tot 180ºC en frituur hierin de frieten in 5 minuten goudbruin. Meng de mayonaise losjes door elkaar. Serveer de frieten met de kimchi en de regenboogmayonaise.
Tip:
Je kunt de frieten ook vervangen door zoete aardappelfrieten. Wil je all the way gaan: beleg alles met cheddar en zet het even onder de salamander of in de oven om te laten smelten.