Thaise salade met gestoomde coquilles
Een beauty van een lunchgerecht, zowel qua uiterlijk als qua smaak. Frisse kleuren, sappige coquilles en een heerlijke kruidige salade met tonen van citrus maken van dit gerecht een uitgebalanceerd geheel.
2 el Knorr intense flavours citrus fresh
2 el vissaus
4 el zonnebloemolie
20 coquilles (diepvries), ontdooid
1 tl zwart sesamzaad
1 tl chiliflakes
1 little gem, in reepjes
enkele blaadjes radicchio, in repen
6 takjes munt, de blaadjes geplukt
6 takjes Thaise basilicum, de blaadjes geplukt
6 takjes koriander, de blaadjes geplukt
4 radijsjes, in dunne plakjes
Klop de Knorr citrus fresh met de vissaus en olie door elkaar. Bestrijk de coquilles ermee en bestrooi ze met sesamzaad en chiliflakes. Stoom de coquilles in een stoommand 5 minuten.
Meng de sla met de radicchio, kruiden, radijs en de rest van het citrusmengsel. Verdeel over borden en leg de gestoomde coquilles erbij.